Skip to main content

Zet je meest sexy stem op

Manage je mind, anders managet het jou. Maar, hoe doe je dat? Door je eigen gedachten niet te serieus te nemen. Dat klinkt eenvoudig, maar blijkt in de praktijk nog knap lastig. Gelukkig is er een simpele techniek die je op weg helpt. En het mooie is: je hebt er niets voor nodig, alleen je meest sexy stem.  

 

We denken de hele dag door. We nemen waar, interpreteren, oordelen, veroordelen en beoordelen erop los. We denken, overwegen, beredeneren. Knettergek zou je ervan worden. Of, is het tóch fijn dat te kunnen? Natuurlijk is het fijn! Totdat je stemmetjes hebt die niet helpend zijn. Van die negatieve gedachten of overtuigingen die je in de weg zitten. Ongelukkige gedachten kunnen het leven een stuk zwaarder en minder leuk maken. In de NLP-trainingen van Mindcollege leer je technieken om negatieve gedachten minder serieus te nemen. Maar, aangezien wij iedereen een gelukkige mindset gunnen, delen we alvast een simpel trucje om je gedachten een zwier richting meer positiviteit te geven. 

 

Zwoel, zwoeler, zwoelst

De ontzettend-sexy-stem-techniek helpt je om negatieve gedachten om te zetten in een positieve mind. Hoe? Door de volgende vijf simpele stappen. 

 

  • Stap 1

Bij de eerstvolgende negatieve gedachte, verander je de stem in je hoofd in de meest sexy stem die je hebt. Als je nu denkt: ‘dit ga ik echt niet doen’, of: ‘dit is echt belachelijk’, spreek dan vooral díe gedachte ook sexy uit. 

  • Stap 2

Hoor je hoe belachelijk jouw gedachten klinken als je ze sexy uitspreekt? Wellicht ben je het nu al aan het proberen, heel goed! Vooral doorgaan!

  • Stap 3

Kreun eens sexy aan het einde van je uitgesproken zin. (Staat dit hier echt? Ja, het staat er echt!).

  • Stap 4

Oh, ga door! Je zult zien dat je je gedachten steeds minder serieus gaat nemen. Haak niet te snel af, maar laat alle gedachten stromen terwijl je nog steeds die sexy stem gebruikt. Je brein is dit al heel snel beu, waardoor je je negatieve gedachtepatroon doorbreekt. Wie weet, misschien moet je zelfs hard lachen. 

  • Stap 5

Zeg nu eens iets leuks of aardigs tegen jezelf.

 

Toch te ver buiten je comfortzone? Geen nood! 

Patroononderbrekingen zijn nodig om ruimte te creëren voor nieuwe, andere en betere gedachten. Vind je de sexy stem nou net iets te veel van het goede? Doe dan de stem van Donald Duck na, of gebruik een hoge piepstem om je negatieve gedachten uit te spreken. Ook dat werkt. 

 

Tot slot: leer meer tips & tricks tijdens de NLP-trainingen van Mindcollege

Dit trucje is een van de technieken die je leert tijdens onze NLP-trainingen. Wil je meer weten over hoe je grip krijgt op je eigen gedachten? Kom dan naar een van de NLP-trainingen https://mindcollege.nl/trainingen/ of naar de gratis masterclass https://mindcollege.nl/masterclass/ van Mindcollege.

Hulp nodig?
Scan de code