Skip to main content

Incompany

TRAINING

Waar teams samen sterker worden

Introductie

Bij MindCollege.nl snappen we dat het succes van een bedrijf hand in hand gaat met een team dat optimaal presteert. Onze workshops en teamdagen zijn speciaal ontworpen om teams en medewerkers te laten excelleren, door een omgeving te creëren waarin iedereen het beste uit zichzelf en elkaar kan halen. Samen bouwen we aan een fundament voor een toekomst vol groei en succes.

De Resultaten die je Mag Verwachten

Onze op maat gemaakte workshops en teamdagen helpen je om:

  • effectiever samen te werken, waardoor je team als een geoliede machine kan opereren
  • elkaar beter te leren kennen, wat leidt tot een harmonieuzere werkomgeving
  • een goede balans te vinden tussen sturing en zelforganisatie, zodat iedereen zijn potentieel kan benutten
  • de teamspirit te verhogen, waardoor iedereen met meer plezier en motivatie aan de slag gaat
  • productiviteit te verhogen, met een team dat naadloos samenwerkt naar gemeenschappelijke doelen
Mindcollege impressie van de lessen en locatie

Onze Pakketten

Teamontwikkeling

In onze teamontwikkeling workshops gaan we samen aan de slag om de samenwerking binnen jouw team te optimaliseren. We creëren een veilige en open sfeer waarin iedereen zich gehoord voelt, en waarin de unieke kwaliteiten en drijfveren van elk teamlid centraal staan. Door middel van effectieve communicatie en het bevorderen van onderling vertrouwen, werken we toe naar een team dat niet alleen goed op elkaar is ingespeeld, maar waar ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het doel? Een harmonieus team dat klaar is om samen elke uitdaging aan te gaan, met een stevige basis van wederzijds respect en begrip.

Bedrijfsstrategie

Met dit pakket duiken we diep in de kern van je bedrijf om samen een robuuste strategie te ontwikkelen die resoneert met je visie en kernwaarden. We helpen je bij het scherpstellen van je positionering in de markt, zodat je met vertrouwen en duidelijkheid naar buiten kunt treden.

Methoden die we gebruiken

Om je de beste resultaten te bieden, maken we gebruik van een scala aan beproefde methoden, waaronder:

NLP en MBTI, voor diepgaand inzicht in persoonlijke en teamdynamieken.
Motiverende gespreksvoering en organisatie opstellingen, om een positieve en productieve werkomgeving te creëren.
Oplossingsgericht werken, DISC, en drijfverenanalyse, om effectieve strategieën te ontwikkelen die zijn afgestemd op de unieke behoeften en drijfveren van je team.
Een eigen ontwikkelde methode gericht, om je bedrijfsstrategie en positionering scherp te stellen.

Wat zeggen onze deelnemers?

La Plume Media is gespecialiseerd in interne communicatie. Daarbij staat één ding centraal: verbinding. Verbinding van medewerkers met het bedrijf waarvoor ze werken, met het merk waarvoor ze zich inzetten, en met elkaar. In deze video vertellen oprichters Veerle en Gert-Jan wat de Mindcollege Incompany training bij hen teweeg heeft gebracht.

Jacqueline heeft een NLP-training gegeven aan de medewerkers van La Plume Media. Alle collega’s waren geboeid, enthousiast en participeerden actief. Logisch, want Jacqueline combineerde theorie en praktijk op een vlotte, humoristische manier en wist iedereen aan te spreken met haar manier van trainen. Een absolute aanrader!

La Plume Media

Twee lachende meiden lachend in de camera tegen roze achtergrond
Jacqueline van Solt - Tunc
Groepsfoto MindCollege
Foto van Landgoed Amsterdam, een locatie van Mindcollege

We hebben een mooie maatwerk tweedaagse gekregen voor ons team trainers/coaches. Goede begeleiding, een mooie balans tussen diepgang en souplesse. Evenals een goede balans tussen oefenen wn theorie. We zijn blij met de keuze voor drijfverentraining!

Bokscoaching

Locaties

Centraal tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort ligt Landgoed Boekensteyn. Een prachtig 18e eeuws pand met enorm veel groen eromheen. Het omvat een uitgestrekt fraai wandelpark, aansluitend op de tuinen van aangrenzende buitenplaatsen. U kunt makkelijk parkeren naast een gezellige lunchlocatie van Natuurmonumenten. Vanuit de trainingsruimte zien we de herten voorbij springen en met de lente in aantocht stralen de bloemen je tegemoet. Een geweldige omgeving om volop met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn!

Andere locatie?
Mocht uw voorkeur naar een andere locatie uitgaan, dan kan dit natuurlijk ook.

Foto van Landgoed Amsterdam, een locatie van Mindcollege

Neem Vandaag Nog Contact Op

Hulp nodig?
Scan de code