Skip to main content

Haal het allerbeste uit jezelf met Mindcollege

Logo's van BAM, Holland casino, Univé, T-mobile en Van Lanschot

Onze missie

Mentale weerbaarheid toegankelijk maken voor iedereen, door bewezen methodes uit de psychologie te combineren met de laatste inzichten op het gebied van persoonlijke groei en weerbaarheid.

Hier kun je op rekenen:

🥊 Direct toepasbaar: Je leert praktische tools en technieken die direct toepasbaar zijn.

🤝 Samen groeien: Bij onze groepstrainingen gaat individuele begeleiding hand in hand met het groepsproces.

🪂 Niet zweverig: Onze benadering is gebaseerd op bewezen methoden. We richten ons op praktische toepasbaarheid en tastbare resultaten.

♾️ Levenslange garantie: Omdat we kwaliteit zo belangrijk vinden, bieden we elke deelnemer van onze trainingen levenslange garantie.

❤️ Hoge beoordelingen: Kwalitatief goede trainingen, uitstekende communicatie vooraf, een prettige omgeving en een goede lunch leveren goede reviews op.

Mindcollege team tijdens fotoshoot

Over MindCollege

Wij zijn hier om je te helpen groeien. En wij vinden het oprecht een voorrecht jou te mogen begeleiden op jouw groeipad. We gaan verder dan louter training. We zijn toegewijd om jouw specifieke behoeften te begrijpen en erop in te spelen. Vandaar dat onze trainers ook gecertificeerde coaches zijn. Ons doel is om je snel vooruit te helpen met onze intensieve trainingen, waarbij we je tegelijkertijd coachen en laten ervaren wat je nog meer kunt bereiken.

Accepteer waar je vandaan komt, vind rust in waar je nu staat en heb helder waar je morgen en overmorgen graag wilt zijn. Creëer vandaag de toekomst die je morgen voor jezelf wilt hebben.

Dit doen wij door trainers in te zetten die onze missie zelf belichamen en leven. We zijn dus niet alleen getalenteerde professionals, maar ook gewoon sociale individuen die gepokt en gemazeld zijn, de klappen van de zweep kennen en ervaringen hebben opgedaan in het leven.

Wij zijn klaar om jou met een fikse dosis energie en enthousiasme te ontmoeten. En jij? Wil jij je grenzen verleggen, je stoutste dromen realiseren, meer energie voelen en meer voldoening uit je leven halen?

Durf jezelf uit te dagen en je zult versteld staan van wat je kunt bereiken! We kijken ernaar uit jou te ondersteunen bij het realiseren van jouw dromen.

Zien we je binnenkort?

De trainers

Ronald Pieters
Ronald Pieters

Ronald Pieters

Internationaal gecertificeerd NLP trainer en Mastercoach, met meer dan 10 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen binnen NLP.

NLP Driedaagse
NLP Vervolg
Motiverende gespreksvoering
Manon Sibbald
Portret Manon Sibbald met armen over elkaar in witte blouse tegen roze achtergrond

Manon Sibbald

Voormalig topsporter die weet wat het is om doelen te stellen en te presteren, maar ook weet hoe belangrijk het is om plezier te houden in wat je doet. Manon geeft trainingen in persoonlijke groei en ontwikkeling in het bedrijfsleven en aan particulieren.

Drijfverentraining
Jacqueline van Solt - Tunc
Jacqueline van Solt - Tunc

Jacqueline van Solt – Tunc

Oprichter van Mindcollege en al ruim 22 jaar actief binnen het bedrijfsleven, de overheid en NGO’s op het gebied van leidinggeven aan en managen van teams.

NLP
NLP Vervolg
Drijfverentraining
Familieopstellingen
Emotietraining
Robert Belger
Robert Belger

Robert Belger

Internationaal gecertificeerd trainer en coach met 16 jaar ervaring in de publieke sector. Gespecialiseerd in NLP, systemisch werken en leiderschapstrajecten.

Onderhandelen
Mark Kupers
Mark Kupers

Mark Kupers

Trainer en professioneel coach, met ruim 15 jaar ervaring in de callcenter-, klantenservice- en salesbranche. Mark richt zich tijdens coaching en training op het inzichtelijk maken van jouw denkpatronen en het creëren van nieuwe, ondersteunende, gedachten.

NLP Driedaagse
NLP Vervolg
Hulp nodig?
Scan de code