Skip to main content

Laatste reviews

Groepsfoto MindCollege

“De tweedaagse NLP-vervolgtraining heeft weer meer gereedschap opgeleverd om te groeien! Een van de technieken die we hebben geleerd heeft mij erg verrast en ik kan het geleerde zeker toepassen in de praktijk. Het was weer een goed verzorgde training in een fijne sfeer en lekker eten! Fijn om het e.e.a. op te halen en bij te leren, dank!”

Matt Benschop

Cijfer: 10

Training: NLP Driedaagse

'Wat ik in deze drie dagen heb geleerd is zo ontzettend waardevol geweest'

“Op aanraden van een dierbare vriendin heb ik de driedaagse NLP-training gevolgd bij Drijfverentraining. Ik zat zelf minder goed in mijn vel en hoopte baat te hebben bij deze cursus. Wat ik in deze drie dagen heb geleerd is zo ontzettend waardevol geweest. Onder begeleiding van trainer Ronald en met een fijne groep open minded en gelijkgestemde mensen heb ik een toptijd gehad. Er ging een wereld voor me open en alles wat ik heb geleerd kan ik direct toepassen in mijn dagelijks leven. Dat je zoveel interessante dingen kunt leren in zo'n korte tijd over hoe je brein werkt en hoe je communiceert is inspirerend. Vooral onder begeleiding van de trainer die alles op een open en ontspannen manier met humor bracht, maakte dat de dagen voorbij vlogen. Ik ga met een positief gevoel de toekomst tegemoet.”

Jermaine WitkampSenior Salesforce consultant

Cijfer: 10

Training: NLP Driedaagse

'Ik heb van trainer Ronald een echt nieuwe manier van communiceren ontdekt'

“De driedaagse NLP-training bij Drijfverentraining was echt enorm nuttig en leerzaam. Ik heb van de trainer Ronald een echt nieuwe manier van communiceren ontdekt en kan niet wachten om het in de praktijk te brengen.”

Alec HardenbolApplicatie specialist @ Pathe

“Deze tweedaagse NLP-vervolgtraining heeft mij net als de training ervoor enorm veel opgeleverd en veel om mee bezig te blijven de komende tijd. De trainers zijn allebei geduldig en heel inspirerend en bovenal ook heel gezellig.”

Yvette Eggink
Groepsfoto MindCollege

“Ik liep al een tijdje rond met het gevoel is dit het nou. Zo’n gevoel dat veel mensen wel kennen. Ik heb het niet slecht voor elkaar, maar er miste iets. Iets waar ik echt enthousiast door zou raken. Toen Jacqueline mij vertelde over haar cursus het ontdekken van je drijfveren, hoefde ik dan ook niet lang te twijfelen. Door middel van allemaal leuke en verschillende oefeningen kom je steeds dichter bij je drijfveren. Na 2 dagen had ik al een helder beeld welke kant het op ging. Het goede aan deze cursus is dat het niet bleef bij het vinden van mijn drijfveren, maar de focus lag echt op hoe je iets met je drijfveren kan doen! Deze cursus heeft mij belangrijke handvatten gegeven om hiermee verder aan de slag te gaan en meer bezig te zijn met dingen die belangrijk voor me zijn! Echt een aanrader voor iedereen die zich wel eens afvraagt of er niet meer is!”

Esther de Jong

Cijfer: 10

Training: NLP Driedaagse

'Ontzettend veel mooie en vooraf ondenkbare inzichten gekregen'

“Ontzettend veel mooie en vooraf ondenkbare inzichten gekregen op het gebied van communicatie en verandering. Een training met interessante handvatten, theorieën en eye-openers die bruikbaar zijn in zowel je zakelijke- als privé-leven. Thanks Jacqueline en Ronald, echt een toptraining!”

Mohamed El GhannoutiField Manager

Cijfer: 10

Training: NLP Driedaagse

'...praktische tips, groepsopdrachten en concrete voorbeelden'

“Tijdens deze NLP driedaagse ga je met een groot aantal modellen concreet en concreet inzicht kijken naar het menselijk gedrag en de drijfveren vanuit het menselijk brein. Met praktische tips, groepsopdrachten en concrete voorbeelden krijg je een grote set met tools aangereikt waar je wat mee kan in het echte leven.”

Clemens
Groepsfoto MindCollege met 14 personen in de zon op een bankje na afronden training

Cijfer: 9

Training: NLP Driedaagse

'...weet nu ook al dat ik mij ga inschrijven voor de tweedaagse training die hierna komt'

“We hebben drie intensieve dagen achter de rug, maar wat was het een leerzame training. Jacqueline en Ronald dank jullie wel voor jullie enthousiasme. Voor nu kan ik er prima mee uit de voeten, maar weet nu ook al dat ik mij ga inschrijven voor de tweedaagse training die hierna komt.”

Wilma VoorbergenShiftleader Tafelspelen
Groepsfoto MindCollege met 8 personen met een glas Champagne na afronden training

Cijfer: 10

Training: Drijfverentraining

'...niet van een lijstje jouw drijfveren afvinken, maar helemaal vanuit jezelf ontdekken wat jouw echte drijfveren zijn'

“De Drijfverentraining van Jacqueline is uniek! Je gaat niet van een lijstje jouw drijfveren afvinken, maar helemaal vanuit jezelf ontdekken wat jouw echte drijfveren zijn. Daarnaast ga je er tijdens de cursus meteen praktisch mee aan de slag. Ik raad dit aan iedereen aan :)”

Veronica den ToomAccountmanager hypotheken

“Een memorabele training die je bezig blijft houden en je verder ondersteunt de rest van je leven. Iets wat ik niet eerder heb ervaren en ben heel erg blij en dankbaar met de Drijfveren training, het is echt uniek. Jacqueline is een geweldige energieke trainer die de training ontzettend goed heeft begeleid en je handvaten aanreikt. Een type vrouw waar er maar weinig van zijn en oprecht geïnteresseerd is in een ander en het beste uit je weet te halen. Durf je dromen waar te maken en ga deze training aan!”

Chantal Lotze

Cijfer: 10

Training: Drijfverentraining

"Het gaat verder dan het in kaart brengen van jouw drijfveren."

“Ik heb de training onlangs gevolgd en zou het echt iedereen aanraden. Het gaat verder dan het in kaart brengen van jouw drijfveren. De training helpt jou echt op weg om er direct gemotiveerd mee aan de slag te kunnen gaan!”

Stèfan Mrgic
Groepsfoto MindCollege 5 personen met glaasje bubbels na succevol afronden van de training

Cijfer: 10

Training: NLP Driedaagse

'Je leert op een andere manier na te denken waardoor je anders een gesprek in gaat'

“Bij deze NLP training, leer je op een hele andere manier communiceren. Je leert op een andere manier na te denken waardoor je anders een gesprek in gaat. Je gaat gesprekken op een positievere manier inzien.
Ook leer je gebruik te maken van signalen op te vangen tijdens een conversatie. Hoe ga je daarmee om, Hoe vind persoon B het fijn om met jou in bepaalde onderwerpen te komen.”

Calvin MaasAd Interim Assistent Manager

Cijfer: 10

Training: Drijfverentraining

'Na afloop heb je echt tools waar je mee aan de slag kunt'

“Ik vond het een hele fijne training en heb er veel geleerd. Ik ben echt blij dat ik hierin voor mezelf heb geïnvesteerd.

Na afloop heb je echt tools waar je mee aan de slag kunt om meer te handelen vanuit je (nieuw ontdekte) drijfveren.

Jacqueline was een hele fijne trainer. En kijk alweer uit naar een nieuwe training in het najaar.”

Marije Crince Le RoyOperations Manager

“Deze NLP-tweedaagse vervolgtraining heeft mij wederom de motivatie gegeven om weer aan mijn persoonlijke doelen te werken. Samen met de NLP-driedaagse ben ik tot vele inzichten gekomen. Met veel energie en motivatie ga ik het komend jaar tegemoet.”

Adrian van den Tempel Valenzuela
Hulp nodig?
Scan de code