Skip to main content

NLP trainingen voor jou

logo's van oa Rabobank, Vattenfall, BAM, Holland Casino
Grid van 9 plaatjes met de trainers op kleurrijke achtergrond afgewisseld met trainingsfoto's

Welkom bij Mindcollege

Stel je voor: mentale veerkracht die voor iedereen binnen handbereik is. Geen zweverigheid, maar concrete tools en technieken die je direct kunt inzetten. Met deze gedachte in het achterhoofd ben ik MindCollege gestart.

Ik ben Jacqueline, de drijvende kracht achter MindCollege. Al ruim 22 jaar lang geef ik trainingen aan mensen die geïnteresseerd zijn in hun eigen ontwikkeling. Mijn reis begon met leiderschapstrainingen, maar heeft zich ontwikkeld tot een breed scala aan trainingen, variërend van NLP, familieopstellingen tot boeiende online cursussen.

Dankzij onze unieke trainingsmethode, de toewijding van onze goede trainers en de inspiratie die onze locaties bieden, hebben talloze deelnemers ons beloond met een opmerkelijk gemiddelde van 9.8 in hun beoordelingen. Dank aan alle oud-cursisten voor jullie enthousiasme. Wij zijn uiteraard trots en dit stimuleert ons om door te gaan.

Zoek je naar manieren om jezelf te versterken en te ontwikkelen?
Ontmoet ons dan binnenkort!

Waarom Mindcollege?

Leer nieuwe skills en pas ze direct toe

Verandering begint bij toepassen wat je leert. Wij zorgen voor een kwalitatief inhoudelijk goede training. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je praktische tools en technieken krijgt die direct toepasbaar zijn. Concrete stappen zet je dus al in de training.

Groepsfoto MindCollege

Groepslessen, en toch volop aandacht voor jou

Bij onze groepstrainingen gaat individuele begeleiding hand in hand met het groepsproces. Onze gecertificeerde trainers, zijn tevens gecertificeerde coaches. Zo zorgen wij ervoor dat je als deelnemers persoonlijke aandacht krijgt en individueel begeleid wordt om je specifieke doelen te bereiken. Je ervaart dus de voordelen van zowel de groepsdynamica als persoonlijke ondersteuning.

Lees de reviews en oordeel zelf!

Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat je een kwalitatief goede training krijgt. Daarnaast doen we ons best om alle randvoorwaarden voor een leuke training te creëren. Goede communicatie vooraf, een prettige omgeving en natuurlijk een lekkere lunch. Bekijk onze reviews en ontdek hoe andere deelnemers obstakels hebben overwonnen en persoonlijke doorbraken hebben ervaren.

Groepsfoto MindCollege met 8 personen met een glas Champagne na afronden training

Levenslange garantie? Ja echt!

Omdat we kwaliteit zo belangrijk vinden, bieden we elke deelnemer van een van onze opleidingen levenslange garantie. Dit houdt in dat je, als je een opleiding hebt gevolgd, die opleiding zo vaak als je wil opnieuw mag volgen – zonder opnieuw te hoeven betalen*.

*Alleen voor je lunch en trainingsmateriaal😉

Leer jezelf gelukkig, kies een van onze trainingen!

Begeleiding van IANLP gecertificeerde trainers
1 op 1 coaching tijdens de trainingen
Kleine groepen zodat er meer aandacht is voor jou
Hulp nodig?
Scan de code