Skip to main content

Ronald Pieters

Geboren en getogen in 1987 in Amsterdam. Na het behalen van mijn Master in Sociologie kwam ik in aanraking met NLP. Direct verliefd op de materie en methodiek, begon ik aan de verkenningsreis die tot op de dag van vandaag doorgaat.

Op dit moment ben ik internationaal gecertificeerd NLP trainer en master coach, met veel ervaring in het coachen en begeleiden van mensen binnen NLP.

Belangrijkste levensles: iedereen heeft alle hulpbronnen al in zich, klaar om geactiveerd te worden.

Ik ben vader van twee prachtige kinderen en woon ik samen met de liefde van mijn leven in Amsterdam en Curaçao.
Naast mijn carrière als trainer ben ik internationaal salsa-docent. Ik heb twee jaar in New York gewoond, waar ik optrad met een van de beste dansgezelschappen ter wereld. Met meer dan tien jaar ervaring aan podia en groepslessen, zul je dezelfde dynamiek en het gebruik van muziek/lichaam terug vinden in de trainingen die ik geef.

Ik heb een passie voor het geven van trainingen en het maximale uit mensen halen. Daarbij staat stemmingsmanagement centraal. Indien je een beter idee krijgt hoe je je stemmingen kunt begrijpen, aanvaarden en sturen, zul je gemakkelijker je doelen bereiken! Je kunt bij mij energieke en gepassioneerde trainingen verwachten, waar veel persoonlijke aandacht centraal staat.

Wat niemand van mij weet: ik kijk het liefst naar interieur video’s op Youtube naar huizen in Los Angeles.

Hulp nodig?
Scan de code