Skip to main content

Robert Belger

Mijn naam is Robert Belger. Ik ben geboren en getogen in de Bilt. De afgelopen 16 jaar heb ik in de publieke sector gewerkt, waarvan de laatste jaren als teamleider.

Na het volgen van verschillende leiderschapstrainingen ging in 2013 het roer in mijn leven definitief om nadat ik in een coachtraject had ontdekt wat mijn echte passie/missie is. Ik wilde als coach en trainer aan de slag. Niet lang daarna verliet ik de publieke sector om deze droom te verwezenlijken!
Ik ben toen mijn eerste opleiding tot coach gaan volgen om daarmee een diep verlangen – het helpen van anderen om beter om te gaan met uitdagingen, pijn en problemen – te vervullen. 

Inmiddels ben ik internationaal gecertificeerd Trainer en coach. Met een specialisatie in NLP, systemisch werken en leiderschapstrajecten.

Mijn belangrijkste inzicht: ‘Het is niet de persoon of situatie die jou boos, blij, bang of verdrietig maakt. Het zijn jouw gedachten over die persoon of de situatie die je boos, blij, bang of verdrietig maken.

Ik ga ‘aan’ als ik aan de slag kan met een groep. En dat komt ook in uiting in de coverband die ik 10 jaar met veel passie en plezier langs talloze feesten en partijen leidde.
In Zeist woon ik samen met Eveline en onze twee kinderen. Ik werk part-time als regievoerder bij de gemeente.
Mijn glas is halfvol in plaats van halfleeg. Ik zie altijd het goede, de mogelijkheden en kansen. Ik heb het geloof dat wij de dingen die we graag willen ook kunnen bereiken.
In mijn trainingen zul je merken dat het voor mij het allerbelangrijkste is dat er veiligheid is. Ik werk van ‘binnen naar buiten’ want ik geloof dat als je begrijpt hoe het bij jou werkt van binnen dat het ook makkelijker is om beter naar buiten te treden. Kernwoorden die bij mijn trainingsaanpak passen: energie kracht en ontspanning. 

Wat niemand van mij weet: alles wat te maken heeft met George Michael, wat is het toch zonde dat die man er niet meer is!

 

Hulp nodig?
Scan de code