Skip to main content

Mark Kupers

Ik ben Mark Kupers, trainer en professioneel Coach, met ruim 15 jaar ervaring in de callcenter-, klantenservice- en salesbranche.

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat wij in onze communicatie er ‘standaard’ vanuit gaan dat communicatie over de ander gaat en we dus minder snel naar onszelf kijken. Keer op keer wordt ik bevestigd dat als je in contact uitgaat van de behoefte van de ander, de communicatie soepeler verloopt.

Belangrijkste levensles: Elk gedrag heeft en positieve intentie.

In het verleden heb ik vaak gedaan wat ik dacht dat anderen van mij verwachtten. Ik maak het mensen graag naar de zin en sloeg daar soms in door. Zo kwam het voor dat ik op een avond twee verjaardagen en een optreden van een band bezocht; ik ben overal geweest, maar was nergens aanwezig. Wat ik zelf wilde was veel minder belangrijk, ook in het kiezen van werk. Zekerheid, het bekende en doen wat ik kan, waren belangrijk in het maken van mijn keuze.

Volgens mij is coaching en training een proces van onderzoeken en bewust worden. Het zorgt ervoor dat je inzicht krijgt en zelf oplossingen vindt. In de kern richt ik mij tijdens coaching en training op het inzichtelijk maken van jouw denkpatronen en het creëren van nieuwe, ondersteunende, gedachten.

Wat niemand weet is dat ik een voorliefde heb voor het oude levenslied.

Hulp nodig?
Scan de code