Skip to main content

Manon Sibbald

Hard werken, doelen stellen, presteren en er zijn voor anderen stond bij ons thuis hoog op de agenda. Dat deed ik dan ook van jongs af aan.
Door het harde werken en elke keer naar beter streven heb ik een tijd op topniveau mogen badmintonnen.
Tijdens wedstrijden was er altijd één groot obstakel en dat was ik zelf. De druk die ik mezelf oplegde, bezig zijn met wat andere van me vinden en het nooit goed genoeg doen. Daar speel je dan, op topniveau, maar heel het plezier was ik kwijt.

Mijn belangrijkste levensles: je hebt altijd een keuze.

Ik koos ervoor om te stoppen met topsport, en nu? Wat vind ik nu echt leuk, wat voor werk wil ik doen? Welke dromen en ambities heb ik nu?

Na mijn badminton startte ik met de opleiding Pedagogiek en ben ik, na een tijd in de verzekeringsbranche gewerkt te hebben, uiteindelijk aan de slag gegaan als loopbaanbegeleider. In mijn werk heb ik veel mensen mogen ontmoeten die vastzaten in hun werk en soms gedwongen werden tot het maken van andere keuzes.
Ik geloof erin dat het goed is om terug te gaan naar jouw eigen kern. Wie wil je zijn en wat is voor jou echt belangrijk. Een zoektocht die nooit stopt.

Inmiddels mag ik, in mijn beleving, het mooiste vak uitvoeren dat er bestaat. Het geven van trainingen in persoonlijke groei en ontwikkeling in het bedrijfsleven en aan particulieren. Zowel jongeren als volwassenen.

In mijn trainingen kan je energie, vertrouwen en positiviteit verwachten.

Wat niemand van mij weet: Dat ik heel graag voor een dag Beyoncé zou willen zijn.

Hulp nodig?
Scan de code