Skip to main content

Jacqueline van Solt – Tunc

Jacqueline (1981), oprichter van Drijfverentraining en Mindcollege. Geboren in Enschede met een Aramese vader en moeder. Ik ben de vrouw van Quinten,  moeder van Isabella en in blijde verwachting van onze zoon.

Sinds mijn 18de werk ik als coachend leidinggevende. Als coach help ik mensen met het ontdekken van en leven volgens hun drijfveren.

Op mijn 22ste gaf ik voor het eerst leiderschapstrainingen aan managers. In 2009 volgde ik een achtjarig intensief management ontwikkeltraject.
Waarnaar ik samen met drie getalenteerde jonge vrouwen Stichting Intermissie heb opgericht. In 2013 ben ik gestart met het geven van eigen (ontwikkelde) trainingen en richtte ik Drijfverentraining op.

Coachen en trainen zijn vakgebieden die je kunt beheersen. Ik ben er stellig van overtuigd dat oprechtheid en eerlijkheid naar voren komen wanneer de rol echt met je resoneert. Met andere woorden, je belichaamt wat je uitdraagt. Voor mij past dit vak als een op maat gemaakte jurk en jij maakt het mogelijk dat ik dit mag blijven doen, dank daarvoor!

Heb jezelf lief en realiseer je wensen, je bent het waard. Want je bent precies goed!

In de afgelopen jaren heb ik vele organisaties, managers, ondernemers en medewerkers geholpen met hun organisatievraagstukken en bereiken van hun doelen en ik hoop jou ook te mogen ontmoeten.
Ik geloof in Mindcollege en in de samenwerking die ik ben gestart met de trainers die jullie hopelijk gaan ontmoeten.
Mijn trainers-stijl kenmerkt zich als: no-nonsense, direct en liefdevol. Niet alleen praten, vooral doen en ervaren.

Wat niemand van mij weet: dat ik in de herfst altijd op zoek ga naar een rode paddestoel met witte stippen, en mijn eigen sprookje schrijf.

Op het gebied van NLP ben ik naast Internationaal NLP Trainer ook geaccrediteerd IANLP Fellow member Trainer. IANLP is het hoogste accreditatie instituut binnen NLP.

Hulp nodig?
Scan de code